KAKO ODABRATI PANACEO PROIZVOD

KAKO ODABRATI PANACEO PROIZVOD

Vrlo često mi se potencijalni korisnici obraćaju s pitanjem: kako odabrati najprikladniji PANACEO proizvod.  Na ovom mjestu ću pokušati dati odgovor koji bi trebao olakšati izbor.

PANACEO ima 5 linija proizvoda. Tri linije BASIC, MED(icin) i SPORT su medicinski proizvodi na bazi PMA zeolita, namijenjeni trima različitim kategorijama korisnika: zdravim ljudima, osobama s određenim zdravstvenim tegobama i sportašima. Četvrtu liniju NJEGA KOŽE I SLUZNICE čine proizvodi PANACEO krema za kožu i PASTA za ZUBE za njegu zubi u usne šupljine. Peta GREEN HEALTH linija ne sadrži PMA zeolit, sadrži isključivo fitosupstance, tj biljne ekstrakte. Ona linija je namijenjena svim kategorijama korisnika, po potrebi, a poželjno se uzima istovremeno s otopinom medicinskog PMA zeolita.

KORISNICI I NAMJENA

PANACEO BASIC DETOX PLUS kapsule i prah se koristi kao preventivna terapija za ZDRAVE osobe koje su primarno zainteresirane za održavanje svog dobrog psihofizičkog zdravlja i kondicije, kao i za detoksikaciju organizma
PANACEO MED (darm repair) kapsule i prah se preporuča kao suportivna terapija KOD KONKRETNIH TEGOBA, za detoksikaciju teških metala i kod različitih stanja kod kojih PANACEO pokazuje pozitivne doprinose i korisne efekte, a koji su znanstveno, klinički i iskustveno dokazani
PANACEO SPORT PRO-SUPPORT kapsule i prah je antidopping testirana linija za PROFESIONALNE SPORTAŠE u cilju zaštite i čuvanja njihovog zdravlja kod ekstremnih napora, treninga i natjecanja, kao i za unapređenje sportskih rezultata. Preporuča se i osobama AKTIVNOG ŽIVOTNOG STILA i kao podrška zahtjevnim stresnim, managerskim i drugim profesijama koje ugrožavaju zdravlje pojedinca.

SASTAV I KARAKTERITIKE  

PANACEO Basic kapsule i prahdodatni naziv DETOX PLUS, sadržava 90% PMA zeolita višestruko mikroniziranog i aktiviranog i 10% prirodnog kalcija i magnezija iz koraljnih mora. PANACEO BASIC DETOX PLUS  je nova unaprijeđena formula PANACEO BASIC DETOX proizvoda, visoke učinkovitosti, koji je testiran, provjeren i preporučen kao prirodni detoksikator. Koristi za prevenciju i prirodnu detoksikaciju, kod pojačanog stresa, kao prevencija propusnih crijeva i drugih tegoba i medicinskih indikacija, te kao suportivna terapija kod tegoba koje su uz medicinski PMA zeolit u vezi s pojačanim potrebama za kalcijem i magnezijem. 

PANACEO MEDicin prah i kapsule sadržava 100% čisti PMA zeolit, višestruko aktiviran i mikroniziran To je proizvod s vrlo jakim detoksikacijskim i suportivnim efektom, upravo zbog njegove extra aktivacije i mikronizacije, te zato što je čisti, tj 100%tni PMA zeolit. Svi PANACEO medicinski proizvodi na bazi PMA zeolita imaju prosječnu veličinu čestica 1-2 angstroma (kvaliteta PUDERA), što znači da imaju vrlo veliko učešće nano čestica. Zbog toga lakše penetriraju staničnu membranu i lakše putuju krvlju i limfom. Mogu se koristiti za sve namjene i stanja kad je poželjno uzimati medicinski PMA zeolit, a posebno se preporuča kod težih oblika toksikacije, npr kod toksikacije teškim metalima, kod kemoterapije i radio terapije, za detoksikaciju organa koji nisu u neposrednoj vezi s gastro traktom, kao suportivna terapija kod problema s kostima, mekim tkivom, ekstremitetima, glavom, za dermatološku upotrebu. Budući ovaj proizvod sadržava 100% čisti PMA zeolit, može se aplicirati i lokalno, direktno na rane i sluznicu.

PANACEO SPORT PRO-SUPPORT prah i kapsule, sadržava 80% PMA zeolita višestruko aktiviranog i mikroniziranog i 20% dolomita (prirodni kalcij i magnezij iz koraljnih mora). Sport liniju koriste posebno profesionalni sportaši ali sportaši amateri, manageri i osobe aktivnog životnog stila, izložene raznim vrstama stresa, a u cilju očuvanja svog zdravlja i unapređenja sportskih i radnih rezultata.

NJEGA KOŽE I SLUZNICE

PANACEO KREMA za kožu, uz PMA zeolit sadržava maslinovo ulje, ulje ekstrakta lista ružmarina, kamilice, lišaja usnea, ulje anisa, lavande, lovora, ekstrakt korjena arundinacee, ekstrakt agara, pčelinji vosak, lanolin, rotkvica, ekstrakt crne bobice bazge, vitamin E. Izvrsna je za njegu i regeneraciju nadražene, crvene, suhe, ispucale kože i kod svraba i iritacije različitog uzroka. Izvrsna je i kao kozmetička krema za lice.
PANACEO zubna pasta, uz PMA zeolit sadržava ulje mente i aloe veru.
Izvrsno doprinosi i pomaže kod upale zubnog mesa – gingivitisa, paradentoze,  odstranjuje plak i kamenac, sprječava karijes, pomaže kod bolesti sluznice usne šupljine, kod afti i gljivica u ustima, štiti zube i desni od bakterija, odstranjuje loš dah, detoksicira nataložene toksine, teške metale, kancerogene tvari iz nikotinskog dima.
GREEN HEALTH linija sadrži isključivo prirodne fitosupstance koje imaju priznati status tradicionalnog lijeka. Poželjno je da se uzimaju zajedno s PANACEO PMA zeolitom jer imaju izvrsno sinergijsko djelovanje. GREEN HEALTH linija ima 11 proizvoda visoke kvalitete, organskog uzgoja, za koje ima priznanje EU kvalitete zlatnog standarda.