Proizvodi

MOBILNI ZGLOBOVI – VEGANSKE KAPSULE

  • za mobilne zglobove u bilo kojoj dobi
  • biljni izvori – znanstveno provjerena alternativa za pokretne zglobove
  • potpora kolagenu za normalnu funkciju hrskavice
  • doprinos hondroitina i glukozamina vezivnom i hrskavičnom tkivu
  • efekti MSM – metilsulfonilmetana
  • protuupalno djelovanje, olakšava bol upalnih bolesti kao što je artritis
  • sprječava raspadanje hrskavice
  • smanjuje oticanje i bolove u zglobovima
Više o proizvodu

Poznato je da sa starenjem organizma može doći do trošenja i habanja zglobova. Ovi znakovi se mogu osjetiti kao bolovi u zglobovima koljena, kukova ili drugih dijelova tijela. U svakom slučaju, ove tegobe mogu svaki pokret učiniti mukom. Pravom kombinacijom vježbi, prehrane i vitalnih supstanci može se hraniti hrskavica i na taj način pružiti optimalna podrška zglobovima.

 

Proizvod MOBILNI ZGLOBOVI značajno doprinosi zdravlju zglobova i hrskavice i sprječava brojne probleme i eventualno prateće upalne procese, artritis i druge.  Provedene znanstvene studije su pokazale da ekstrakti ploda šipka i acerole smanjuju tegobe i poboljšavaju pokretljivost zglobova, a značajan pozitivni doprinos vezivnom i hrskavičnom tkivu daju hondroitin, glukozamin i MSM– metilsulfonilmetan.

 

Uz poznate učinke vitamina C iz acerole koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, proizvod MOBILNI ZGLOBOVI  obogaćen je ekstraktom kore ploda šipka koji sadrži vitamine B1, B2, B3, B5, B6 s obiljem fosfora, kalcija, kalija, željeza i dr, a pripisuje mu se usporavanje artritisa, Alzheimerove bolesti (ima dobar utjecaj na prostatu i na smanjenje krvnog tlaka). Također sadržava hondroitin i glukozamin, koji su značajni za vezivno i hrskavično tkivo. Bitan sastojak je MSM ili metilsulfonilmetan je prirodan organski sumporni spoj nađen u živim bićima. Znanstvena istraživanja su pokazala njegovu djelotvornost kod poboljšavanja imuniteta i olakšavanja boli kod artritisa. Smanjen unos i apsorpcija biološkog sumpora rezultira padom energije. Budući iskazuje snažno protuupalno djelovanje koristi se pri olakšavanju boli upalnih bolesti kao što je artritis, a može spriječiti raspadanje hrskavice koja je važan sastojak zglobova, te smanjuje oticanje i bolove u zglobovima.  Također sudjeluje u sintezi  i povećava  koncentracije glutationa koji također djeluje antioksidativno, ubrzava procesa mišićnog oporavka i smanjuje simptoma “upale” mišića, poboljšava imunitet, ali i kvalitetu kože, noktiju i kose, zbog povećanja koncentracije keratina. MSM ubrzava zacjeljivanje i umanjuje simptome alergija, posebno alergijskog rinitisa.

 

Također, mi sami možemo učiniti mnogo kako bismo smanjili bol i održali pokretljivost zglobova, pogotovo ako se pravovremeno  aktiviramo. Četiri su bitne preporuke za održavanje mobilnosti:

Održavanje normalne težine, jer prekomjerna težina pritišće i opterećuje zglobove. Ali nije preporučeno gubiti na težini, bez istovremene detoksikacije, u čemu je Panaceo medicinski zeolit od velikog značaja.

Zdrava i uravnotežena prehrana s vitaminima i vlaknima, kao i uzimanje dovoljno tekućine (po mogućnosti u obliku vode), je nužna za mišićno-koštani sustav, kao i za dotok potrebnih hranjivih tvari za održavanje zdrave funkcije zglobova.

Redovita tjelovježba, ciljani trening snage, kao i trening izdržljivosti pomažu u održavanju mišića i cijelog tijela.

 

I na kraju, dodaci prehrani igraju važnu ulogu, jer naše prehrambene navike nisu uvijek dovoljne da bismo mogli osigurati našem tijelu, konkretno zglobovima, sve važne mikronutrijente, a koje sadrži proizvod MOBILNI ZGLOBOVI – veganske kapsule.

 

Opisana prevencija može osigurati trajnu mobilnost zglobova, bez ograničenja i bolova.

Pakiranje i cijena

Pakiranje i cijena

Pakiranje:

90 kapsula

cijena: 29,90 € / 225,28 kn

Sastav

Sastav

acerola

ekstrakt kore ploda šipka

hondroitin

glukozamin

MSM – metilsulfonylmethane

 

pogodan za vegetarijance i vegane

bez gmo-a

 

Prehrambene vrijednosti Pro ETD* (3 kapsule)

Glukozamin HCI povrće. 600 mg

Hondroitin sulfatni veg. 240 mg

Metilsulfonilmetan 135 mg

Ekstrakt šipka 75 mg

Vitamin C 60 mg (75% NRV)**

*ETD: Preporučena dnevna doza

 

**NRV: Referentne vrijednosti hranjivih tvari

Uputa za upotrebu

Uputa za upotrebu

1 kapsula 3 puta dnevno, poželjno s zeolitnom otopinom.

90 kapsula = 1 mjesec*

 

Važna napomena:

Držite izvan dohvata male djece.

Green Health MOBILNI ZGLOBOVI VEGAN nije zamjena za raznoliku prehranu.

Uravnotežena prehrana i zdrav način života su važni.

Nakon uporabe uvijek zatvorite Flašicu.

Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Nemojte prekoračiti navedenu dnevnu dozu.

Kategorija: