Proizvodi

Cijena: 29,90 €

KURKUMA

Kurkumin iz korijena biljke kurkume i crni papar koji povećava bioraspoloživost kurkumina

 

  • blagotvorni učinak kod raka, Alzheimerove bolesti, artritisa, dermatitisa i ekcema, žgaravice, infekcija, čira, bubrežnih i žučnih kamenaca, kandide, Chrona, ulceroznog kolitisa
  • jača i njeguje organizam, ima protuupalne i antikancerogene efekte
  • prirodni čistač jetre, aktivan zaštitni mehanizam kod bolesti jetre
  • zaustavlja rast kancerogenih stanica, prevenira rak prostate, jajnika, dojke i melanom
  • smanjuje rizik od leukemije u dječjoj dobi
  • bogat izvor željeza, mangana, vitamina B6, dijetalnih vlakana i kalija
Više o proizvodu

Kurkuma u Green Health PURE sadrži 79,9 % kurkumina, a dobiva se iz korijena biljke kurkume. Vrijedne osobine kurkumina poznate su već odavno. Trenutno se rade klinička istraživanja o mogućim protuupalnim efektima i zaštitnim mehanizmima curcumina kod problema jetre. Dodatno sadržan crni papar povećava sposobnost apsorpcije kurkumina u tijelu i samim tim njegovu bioraspoloživost.

 

Suvremena znanost je potvrdila blagotvorni učinak kurkume kod mnogih tegoba, od raka do Alzheimerove bolesti. Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da je kurkuma djelotvorna u liječenju artritisa, dermatitisa i ekcema, žgaravice, infekcija, čira, bubrežnih i žučnih kamenaca, ali i kod kandide, Chronove bolesti i ulceroznog kolitisa.

 

Kurkuma prevenira rak prostate i zaustavlja rast kancerogenih stanica, prevenira karcinom jajnika, dojke i melanom, smanjuje rizik od leukemije u dječoj dobi te je prirodni čistač jetre.

 

Po nutritivnim vrijednostima, kurkuma je bogat izvor željeza, mangana, vitamina B6, dijetalnih vlakana i kalija. U ayurvedskoj medicini kurkuma je od davnina poznata kao biljka koja jača i njeguje organizam. Crijeva teško apsorbiraju kurkumu, pa se radi unapređenja njene apsorpcije kurkumi dodaje ekstrakt crnog papra.

Pakiranje i cijena

Pakiranje i cijena

Pakiranje:

90 kapsula

cijena: 29,90 €

Sadržaj

Sadržaj

Po ETD* (2 kapsule)

ekstrakt kurkume 359,1 mg

– od toga kurkumin 287 mg

– crni papar 22,8 mg

dolomit 438 mg

kapsule: celuloza 180 mg

*preporučena dnevna doza

Podaci o težini podliježu prirodnim fluktuacijama

Uputa za upotrebu

Uputa za upotrebu

2 kapsule dnevno, poželjno s otopinom praha Panaceo Med ili Basic.

Važna napomena:
Čuvati izvan dohvata djece. Green Health CURCUMA nije zamjena za raznoliku prehranu. Uvijek zatvorite flašicu nakon upotrebe. Čuvati na suhom i na sobnoj temperaturi. Ne prekoračite navedenu dnevnu dozu!

Kategorija: