Proizvodi

SPERMIDIN FORTE

Visokokvalitetni spermidin iz ekstrakta klica soje, bez glutena

 

  • za zdravu, vitalnu i mladoliku dugovječnost
  • inducira staničnu autofagiju, tj. program samočišćenja stanica od oštećenih proteina
  • produljuje životni vijek stanica ljudskog imunološkog sustava
  • izvor mladosti, regenerira stanice i suzbija procese povezane sa starenjem
  • smanjuje broj slobodnih radikala
  • za ciljane terapijske metode protiv zaraznih bolesti, raka, Alzheimerove i Parkinsonove bolesti
  • produljuje životni vijek stanica i organizma u cjelini
Više o proizvodu

Trilijuni stanica ljudskog organizma svakodnevno istovremeno rade, obavljaju svoje funkcije i regeneriraju se da bi nas održale u životu. U mlađoj životnoj dobi ti se procesi odvijaju nesmetano, ali s vremenom se mogu usporiti i istrošiti. U zrelijim godinama se teže obnavljaju, pa čovjek postaje osjetljiviji na bolesti.

 

Regeneracija stanica kao izvor mladosti je već dugo vremena u središtu znanstvenih istraživanja koja pokušavaju istražiti tajnu starenja. Istraživanja pokazuju da što više stanica može aktivirati vlastiti proces recikliranja, tzv autofagiju, utoliko je bolja je regeneracija stanica i one dulje ostaju svježe, zdrave, aktivne i budne. Optimalna briga o stanici ključna je za očuvanje dugotrajnosti zdravlja.  Ako se dobro brinemo o sebi, naše će se stanice zahvaliti dobrim zdravljem i dugovječnosti.

 

Prirodna koncentracija spermidina u ljudskom organizmu opada sa starenjem. Dodavanje spermidina suzbija različite procese povezane sa starenjem i smanjuje broj slobodnih radikala.

 

Velika studija (EPIC Norfolk Study 2014) s više od 20 000 sudionika potvrdila je da redovito vježbanje, odsutnost stimulansa, uravnoteženi balans između radnog i rekreativno života i dobro osmišljena prehrana mogu promicati zdravo starenje i produljiti životni vijek. U kontekstu te studije znanstvenici Tobias Eisenberg i Frank Madeo sa Sveušilišta u Grazu,  potvrdili su brojne prethodne znanstvene teze da spermidin produljuje životni vijek stanica ljudskog imunološkog sustava, te da ima sposobnost da pomogne stanicama da pronađu način kako se sačuvati i osloboditi oštećenih proteina. Ovi rezultati mogu biti posebno važni općenito za sve osobe starije životne dobi, kao i bolesti koje se pojavljuju kao posljedica biološkog starenja stanica. Od posebnog značenja mogu biti za npr Alzheimerovu i Parkinsonovu bolest.

 

Na temelju navedenih znanstvenih istraživanja i zaključaka kreiran je proizvod SPERMIDIN FORTE.

Pakiranje i cijena

Pakiranje i cijena

60 kapsula = 1 mjesec

cijena: 69,90 € / 526,66 kn

Sadržaj

Sadržaj

ekstrakt klica soje

visoki sadržaj visokokvalitetnog spermidina

vegan

bez glutena i laktoze

bez GMO

Preporuke za upotrebu

Preporuke za upotrebu

1 kapsula s nešto vode dva puta dnevno, poželjno uz PMA zeolit

Kategorija: