Proizvodi

ZLATNA LINIJA

Visokokvalitetni prirodni glukomanan iz azijskog korijena konjaca za vitku liniju i normalnu razinu kolesterola u krvi

 

  • neprobavljivi ugljikohidrat, u želucu višestruko povećava svoj volumen pa daje mozgu signal sitosti što rezultira gubitkom apetita i tjelesne težine
  • usporava probavu, apsorpciju hranjivih tvari i pražnjenje želuca
  • osigurava stabilnije vrijednosti glukoze u krvi, sprječava porast inzulina, hormona koji potiče pohranu masnog tkiva
  • veže i eliminira žučnu kiselinu, pa potiče tijelo da pretvara više kolesterola u žučnu kiselinu, a rezultat su niže vrijednosti kolesterola i smanjenje masnog tkiva
  • nezamjenjiv za održavanje zdrave tjelesne težine, kod svih dijeta za mršavljenje i za normalnu razinu kolesterola
Kategorija: Oznaka:
Više o proizvodu

Nezamjenjiv proizvod za vašu dobrobit, za održavanje zdrave tjelesne težine, za mršavljene i za održavanje normalne razine kolesterola!

 

Visokokvalitetni prirodni sastojak glukomanan, koji kao niskokalorična prehrana, doprinosi gubitku težine i održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

 

Glukomanan je balastna tvar, topljiva u vodi, koje se sastoji od neprobavljivih ugljikohidratnih lanaca azijskog korijena Konjaca (Amorphophallus konjac). Ovo topivo vlakno apsorbira velike količine vode u želucu, što uzrokuje višestruko povećanje njegovog volumena. Na taj način popunjava želudac čime daje mozgu signal dugotrajnog osjećaja sitosti i rješava neugodnog osjećaja gladi. To rezultira gubitkom tjelesne težine.

 

Glukomanan također usporava pražnjenje želuca, usporava probavu i apsorpciju svih hranjivih tvari, uključujući ugljikohidrata. Sporija probava ugljikohidrata osigurava stabilnije vrijednosti glukoze u krvi te spriječava porast inzulina, hormona koji potiče pohranjivanje masnog tkiva. Također veže žučne kiseline u crijevima te ih prirodnim putem eliminira iz tijela što potiče tijelo da pretvara više kolesterola u žučnu kiselinu. To rezultira nižim vrijednostima kolesterola u krvi, te smanjenjem masnog tkiva.

 

EFSA – European Food Safety Authority je službeno priznala znanstveno dokazani efekt glukomanana u smanjenju tjelesne težine i normalizaciji nivoa kolesterola u krvi.

Sastav

Po ETD * (6 kapsula)

Glukomanan: 4.320 mg

Vege capsule

*preporučena dnevna doza

Uputa za upotrebu

Primjena radi mršavljenja (10-dnevna terapija):

Uzimati 2 kapsule 3 puta dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka, s puno tekućine (250-500 ml).

 

Primjena radi održavanja normalne razine kolesterola:

Uzimati 3 kapsule 3 puta dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka, s puno tekućine (250-500 ml).

Pakiranje i cijena

Pakiranje

60 kapsula a’ 895 mg,

u tome 720 mg glukomanana

 

Cijena

220 kn