Proizvodi

ZLATNA LINIJA

  • ubrzava gubljenje težine
  • efikasan kod mršavljenja
  • normalizira nivo kolesterola
  • znanstveno dokazani i službeno priznati efekti
Kategorija: Oznaka:
Više o proizvodu

Nezamjenjiv proizvod za vašu dobrobit, za održavanje zdrave tjelesne težine, za mršavljene i za održavanje normalne razine kolesterola!

 

Visokokvalitetni prirodni sastojak glukomanan, koji kao niskokalorična prehrana, doprinosi gubitku težine i održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

 

Glukomanan je balastna tvar, topljiva u vodi, koje se sastoji od neprobavljivih ugljikohidratnih lanaca azijskog korijena Konjaca (Amorphophallus konjac). Ovo topivo vlakno apsorbira velike količine vode u želucu, što uzrokuje višestruko povećanje njegovog volumena. Na taj način popunjava želudac čime daje mozgu signal dugotrajnog osjećaja sitosti i rješava neugodnog osjećaja gladi. To rezultira gubitkom tjelesne težine.

 

Glukomanan također usporava pražnjenje želuca, usporava probavu i apsorpciju svih hranjivih tvari, uključujući ugljikohidrata. Sporija probava ugljikohidrata osigurava stabilnije vrijednosti glukoze u krvi te spriječava porast inzulina, hormona koji potiče pohranjivanje masnog tkiva. Također veže žučne kiseline u crijevima te ih prirodnim putem eliminira iz tijela što potiče tijelo da pretvara više kolesterola u žučnu kiselinu. To rezultira nižim vrijednostima kolesterola u krvi, te smanjenjem masnog tkiva.

 

EFSA – European Food Safety Authority je službeno priznala znanstveno dokazani efekt glukomanana u smanjenju tjelesne težine i normalizaciji nivoa kolesterola u krvi.

Sastav

Po ETD * (6 kapsula)

Glukomanan: 4.320 mg

Vege capsule

*preporučena dnevna doza

Uputa za upotrebu

Primjena radi mršavljenja (10-dnevna terapija):

Uzimati 2 kapsule 3 puta dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka, s puno tekućine (250-500 ml).

 

Primjena radi održavanja normalne razine kolesterola:

Uzimati 3 kapsule 3 puta dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka, s puno tekućine (250-500 ml).

Pakiranje i cijena

Pakiranje

60 kapsula a’ 895 mg,

u tome 720 mg glukomanana

 

Cijena

220 kn