Proizvodi

ZEOLITNI BILJNI BALZAM PANACEO

 • zeolitni biljni balzam za kožu s učinkom na cijelo tijelo i dušu
 • prirodni proizvod za kožu širokog spektra
 • prirodna njega relaksacija i zaštita kože
 • podržava prirodnu regeneraciju i revitalizaciju
 • čini kožu mekom i podatnom
 • štititi od dehidracije i hidratizira kožu
 • pomaže koži povratak u prirodnu ravnotežu
 • ubrzava zacjeljivanje rana
 • smanjuje crvenilo i iritaciju kože
 • štiti od preranog starenja kože
 • ima antiupalni i antiseptički učinak
 • jedinstvena kombinacija PMA zeolita, organskog pčelinjeg voska, organskih ulja tradicionalno priznatog ljekovitog bilja, masline, konoplje, lovora, kadulje, timijana, ružmarina, metvice, smreke i prirodnih eteričnih ulja
Više o proizvodu

Priroda nudi mnoge mogućnosti za brigu o našem zdravlju. Njene ljekovite moći promiču zdravlje iznutra, ali i njeguju našu kožu izvana. Priroda je pripremila i neka izuzetna blaga za naš fizički izgled. Ljekovito bilje već se tisućljećima koristi u kozmetici. ZEOLITNI BILJNI BALZAM PANACEO s odabranim, izvrsnim organskim biljnim  sastojcima i jedinstvenim PMA zeolitom sada mazi ne samo našu kožu već posljedično i cijelo naše tijelo pa i našu dušu.

 

Jedinstvena kombinacija izvrsnih organskih sastojaka osigurava prirodnu revitalizaciju kože i čini je mekom i podatnom. Učinkovite, prirodne biljne komponente osiguravaju primjetnu dobrobit i olakšanje u svakodnevnom životu, a posebno nakon fizičkih napora ili nakon sportskih aktivnosti i intenzivne tjelovježbe.

 

ZEOLITNI BILJNI BALZAM PANACEO je čisti prirodni proizvod širokog spektra koji sadrži jedinstvenu prirodnu aktivnu kombinaciju PMA zeolita® i organskog pčelinjeg voska, organskog maslinovog ulja, ulja konoplje, lovora, kadulje, timijana i drugog ljekovitog organskog bilja i prirodnih eteričnih ulja.

 

Masaža ZEOLITNIM BILJNIM BALZAMOM PANACEO prava je poslastica za mišiće i zglobove pod stresom u svakodnevnom životu te nakon fizičkih napora bilo koje vrste.

 

Originalna kombinacija velikog broja prirodnih biljnih supstanci i ulja i PMA zeolita® u sastavu ZEOLITNOG BILJNOG BALZAMA PANACEO je garancija njegove visoke kvalitete i učinkovitosti. Oni sinergijski  stimuliraju i podržavaju vlastitu funkciju kože. Nude nježnu, prirodnu njegu i time daju važan doprinos održavanju zdravlja i dobrobiti kože u bilo kojoj dobi.

 

Ljekovita svojstva prirodnog vulkanskog minerala zeolita, koji čini bazu u sastavu ovog proizvoda, značajno se povećavaju patentiranom PMA tehnologijom (mikroaktivnost PANACEO). Nastali PMA zeolit® je polazna točka za sve PANACEO proizvode i njihov istraživački fokus. Jedinstveni PMA zeolit ® je vrhunske certificirane kvalitete.

 

Primijenjen lokalno, na kožu, PMA zeolit® podržava regeneraciju kože i sluznice i tako im pomaže da se vrate u njihovu prirodnu ravnotežu. Uz PMA zeolit i njegova ljekovita svojstva za kožu i sluznicu efikasnost ovog jedinstvenog balzama unaprjeđuju također:

Pčelinji vosak, koji ima svojstvo zaštite i vlaženja kože, jer tvori lagani zaštitni film, koji blagotvorno djeluje na iritaciju i suhoću kože i štiti kožu od dehidracije.

Maslinovo ulje u svom sastavu ima prirodni vitamin E, koji osigurava elastičnost kože i štiti od slobodnih radikala. Izvorno ulje ima hidratantna svojstva i štiti kožu od dehidracije.

Ulje sjemenki kanabisa – konoplje ekstrahira se iz sjemena biljke konoplje koja ima protuupalni i antimikrobni učinak. Posebno pomaže kod osjetljive kože, omogućuje brže cijeljenje rana, smanjuje crvenilo i iritaciju kože. Osim toga, ulje konoplje bogato je antioksidansima koji štite od preranog starenja kože.

Lovorovo ulje iz lista lovora ima umirujući miris i stvara koži ugodan osjećaj- Daje koži prirodnu svježinu i istovremeno je čini otpornijom i jačom.

Ekstrakt ružmarina iz ružmarinovog lišća ima antimikrobni učinak i pomaže u inhibiranju rasta mikroorganizama na koži. Osim toga, ružmarin djeluje hranjivo za kožu i održava njenu dobru kondiciju.

Timijan ima ljekovita svojstva poznata tisućama godina. Ne samo kao začin, već i njegov učinak na nadraženu i upaljenu kožu čini ovu mediteransku biljku tako poželjnom za kožu.

Kadulja obiluje vrijednim sastojcima kao što su eterična ulja, gorke tvari, tanini ili flavonoidi. Ima brojne pozitivne učinke na kožu, a poznato je njeno protuupalno svojstvo.

Eterično ulje bobica smreke vrlo se dobro apsorbira u tijelo kroz kožu i lokalno se nanosi kao blagoslov za zglobove.

Ulje paprene metvice sadrži supstance koji prožimaju kožu i imaju antiseptički učinak. Stimuliraju cirkulaciju krvi, pa doprinose obnovi stanica i poboljšavaju ten.

ZEOLITNI BILJNI BALZAM PANACEO univerzalno je primjenjiv. Organsko bilje proizvoda izvrsno se apsorbira. Organski pčelinji vosak kao i organsko maslinovo ulje temelj su savršenog osjećaja masaže, a PMA zeolit i ulje konoplje potiče prirodnu i nježnu njegu kože.

Pakiranje i cijena

Pakiranje i cijena

Pakiranje:

100 ml

cijena: 29,90 € / 225,28 kn

Sastav

Sastav

PMA zeolit

CERA ALBA (pčelinji vosak)

VOĆNO ULJE OLEA EUROPEA (maslina)

ULJE SJEMENKI KANABISA SATIVA (ulje konoplje)

LAURUS NOBILIS LEAF (lovor)

LIST ROSMARINUS OFFICINALIS (ružmarin)

TIMUS VULGARIS LEAF (timijan)

LIST SALVIA OFFICINAILS (kadulja)

EKSTRAKT PLODA JUNIPERUS COMMUNIS (bobice smreke)

ULJE MENTHA PIPERITA, LIMETA (paprena metvica)

Način primjene

Način primjene

ZEOLITNI BILJNI BALZAM PANACEO umasirati u kožu, po potrebi.

Masaža ovim balzamom prava je poslastica za mišiće i zglobove pod stresom u svakodnevnom životu, nakon fizičkih napora, tjelovježbe ili sportskih  aktivnosti.

Masaža koja opušta, relaksira, štiti i iscjeljuje kožu i cijelo tijelo.

 

Posebna napomena:

Nije pogodan za osobe koje pate od alergija navedenih sastojaka, kao i za djecu mlađu od 6 godina.