Proizvodi

SUPORTIVNA TERAPIJA

PANACEO MED je visoko učinkovit, testiran, provjeren, preporučen detoksikator teških metala, herbicida, pesticida, drugih težih otrova i ostataka farmakološke terapije kod odraslih i djece, s istraženim svojstvom regeneracije propusnih crijeva, učinkovit kod kožnih problema i drugih medicinskih indikacija, kao adjuvantna terapija u onkologiji i tijekom kemoterapije i radioterapije, osigurava brži oporavak kod težih i kroničnih bolesti, ima imunomodulacijski efekt, za snažniji i zdraviji organizam.

DETOKSIKACIJA

PANACEO BASIC DETOX PLUS je nova unaprijeđena formula dosadašnjeg PANACEO BASIC DETOX proizvoda visoke učinkovitosti, koji je testiran, provjeren i preporučen kao prirodni detoksikator. PANACEO BASIC DETOX PLUS od svibnja 2020 sadrži višestruko aktivirani i mikronizirani PMA zeolit (do sada je tu kvalitetu obrade imao samo PANACEO MED). Koristi se za prevenciju i prirodnu detoksikaciju, kod pojačanog stresa, kao prevencija propusnih crijeva i drugih tegoba i medicinskih indikacija, kao izvor snage, energije, vitalnosti, za očuvanje zdravlja i unapređenje imuniteta, te kao suportivna terapija kod tegoba koje su uz medicinski PMA zeolit u vezi s pojačanim potrebama za kalcijem i magnezijem.

SPORT

PANACEO SPORT PRO-SUPPORT je nova unaprijeđena formula PANACEO SPORTA, idealan za profesionalne, natjecateljske i amaterske sportaše. Podrška je bržoj regeneraciji i boljim natjecateljskim rezultatima, pozitivno djeluje na imunološki sustav, ima protuupalne efekte, otklanja prateće simptome fizičkog preopterećenja (prema sportskom medicinskom istraživanju): gastrointestinalne tegobe, kao nadutost, grčeve, proljev, učestale infekcije. PANACEO SPORT PRO-SUPPORT cijeli propusnost crijeva i smanjuje laktate (mliječnu kiselinu) koja inače mijenja pH prema kiselom i izaziva vrtoglavicu, glavobolju, mučninu, mišićnu bol, umor, a trajna izloženost kiselosti izaziva i brojne bolesti.

NJEGA KOŽE I SLUZNICE

Za izvanrednu kvalitetu proizvoda za njegu kože i sluznice, PANACEO kreme za kožu i PANACEO zubne paste za njegu zubi i sluznice usne šupljine, proizvođač je dobitnik žiga kvalitete koji garantira primjenu i pridržavanje najviših standarda u njihovoj proizvodnji. Uz poznata svojstva medicinskog PMA zeolita, ovi proizvodi sadrže kombinaciju najkvalitetnijih ljekovitih biljnih ulja i fito ekstrakta iz organskog uzgoja, koji hrane, štite i iscjeljuju kožu i sluznicu.

ZELENO ZDRAVLJE

Green Health linija proizvoda zastupa povratak prirodi i podržava zdravlje organizma u skladu s mogućnostima koje nam daje priroda.

Green Health linija nudi proizvode koji imaju status apsolutne premium kvalitete i koji udovoljavaju najvišim standardima i znanstveno utemeljenim i dokazanim kombinacijama aktivnih sastojaka.

Green Health nudi 100% prirodne čiste fitosupstance bez aditiva, tehničkih punila ili konzervansa.

Green Health – 100% čista priroda