STOMATOLOGIJA, BOLESTI USNE ŠUPLJINE I PANACEO ZEOLIT

STOMATOLOGIJA, BOLESTI USNE ŠUPLJINE I PANACEO ZEOLIT

Zeolit panalit nalazi iznimno uspješnu i učinkovitu primjenu kod stomatoloških problema, kao što su paradentoza i plak, te kod bolesti i oštećenja sluznice usne šupljine. Savremena stomatološka znanost i praksa ocijenili su vrijednim službeno uvesti liječenje Panaceo panalitom (zeolit) u stomatologiju, pa je upravo u fazi primjene odgovarajuća dvostruko slijepa studija na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Plak

Plak se pojavljuje između zubi kao žuti, gotovo sivi sloj, koji pogoduje razvitku karijesa. Najčešći se radi o područjima koja su teže dostupna pri čišćenju zuba. Kako bi se plak uspješno uklonio, koristi se zeolitni prah. Zeolitni prah štiti zube i zubnu caklinu, a efekt čišćenja se osjeća već za vrijeme pranja zubi. Nakon pranja zeolitnim prahom, plak se neće stvarati 24 sata, a zubi će biti glatki, bijeli s izrazitim sjajem. Istovremeno će zeolit otkloniti vaš neugodni dah a nesat će eventualne bolne i ometajuće afte. Zubi pušača i ljubitelja kave neće više biti žuti i bez sjaja, a usna šupljina neće biti opterećena uobičajenim toksinima i teškim metalima. Upotreba zeolita ne oštećuje zubnu caklinu. Potrebno je korisiti meku četkicu za zube i na nju nanositi određenu količinu zeolitnog pudera, te četkicom nježno oprati zube, zubno meso, jezik i cijelu usnu šupljinu.

Paradentoza

Upala zubnog mesa rezultira oštećenjem kostiju i zubi, a u ustima se javljaju razni nepoželjni mikroorganizmi. Ove pojave je moguće kontrolirati upotrebom zeolita neposrednom primjenom na desni. Ovakvu namjenu zeolita također potvrđuje registrirani lijek za dentalnu upotrebu – Zeomin, koji se bazira na zeolitu, a koji iskazuje prominentnu antibakterijsku aktivnost protiv streptococcus mutans i streptococcus mitis.

Afte i oštećenja usne šupljine

Oštećenja mekih tkiva usne šupljine su česta pojava.  Afte su česta pojava, iako bezopasne, mogu biti vrlo neugodne, jer su recidivirajuće. Mogu biti simptom nekoliko poremećaja u organizmu, a najčešće su odraz smanjenog imuniteta. Mogu biti nuspojava kemo i radioterapije kod onkoloških dijagnoza.

Oštećenja mekih tkiva usne šupljine mogu također biti posljedica slučajnih ozljeda, operativnih zahvata, kao što su vađenje zuba, te određenih radikalnih kirurških liječenja itd. Liječenje takvih rana se uvelike razlikuju kod različitih bolesnika, ali u pravilu je praćeno upalnom reakcijom.

Važnu ulogu u procesima liječenja ima adekvatno odabrana terapija. Klinička studija o primjeni zeolita kod liječenja bolesti usne šupljine pokazala je da je zeolit jedan od modernih načina regeneracije, jer ima imunomodulacijsko i antioksidativno svojstvo, te pojačava protuupalno djelovanje, što dugoročno ima povoljan utjecaj na procese ozdravljenja u cjelini a posebno na usnu šupljinu.

Kod svih stomatoloških problema terapija zeolitom se obavezno primjenjuje lokalno (u usnu šupljinu, odnosno na oboljele dijelove desni) i oralno.

LOKALNA PRIMJENA

PANACEO zubna pasta je vrhunske kvalitete sastojaka: panalit zeolit, ulje mente, aloe vera;  najnovija formula za zdravlje zubi, zubnog mesa I oralne sluznice. Doprinosi kod upale zubnog mesa – gingivitisa , kod upale potpornog tkiva zubi – paradentoze, sprječava I odstranjuje plak I kamenac, sprječava karijes, pomaže kod svih oštećenja I bolesti sluznice usne šupljine , kod afti i gljivica u ustima, štiti zube i desni od bakterija, odstranjuje loš dah kojeg uzrokuju afte i herpes simplex, detoksicira nataložene toksine i teške metale, eliminira štetne i kancerogene tvari iz nikotinskog dima, remineralizira zube, zubnoj caklini daje bjelinu i sjaj, stvara glatkoću zuba i ugodu svježeg daha u ustima

PANACEO zubna pasta je potpuno veganski proizvod, bez pokusa na životinjama, ekološka proizvodnja, garantirano ne sadrži sintetske sastojke, fluor, silikonska ulja, sastojke petrokemije, sintetičke mirise ni boje

Primjena PANACEO zubne paste

Barem dva puta dnevno zube pažljivo prati PANACEO zubnom pastom, a po potrebi se proces može ponavljati. Prije uporabe navlažiti četkicu za zube. Proizvod nije prilagođen djeci mlađoj od 6 godina.

ORALNA  PRIMJENA

Kod stomatoloških problema pored lokalne primjene, poželjno je i oralno uzimanje PANACEO zeolita.

Ako je osoba imala ili još ima amalgamske plobme, preporuča se obavezno najmanje 3 mjeseca provoditi intenzivnu oralnu terapiju detoksikacije na nivou 8 grama PANACEO zeolita dnevno, u obliku  PANACEOmed prah 3-4 puta dnevno po 1 mjerna žličica praha.  To je ujedno generalno doprinosi zdravstvenom stanju organizma i unapređuje imunološki odgovor organizma. Prije prestanka terapije detoksikacije preporuča se kontrola prisustva teških metala u organizmu.

Ako osoba nema problem amalgamskih plombi, program detoksikacije i suporta stomatološkim tegobama može biti kraći i može biti manje dnevnih doza, ovisi o dijagnozi,  stupnju toksikacije i općem stanju organizma.

Kod dentalnih zahvata regeneracije ili nadogradnje kosti, te kod cijeljenja operirane kosti, preporuča se oralno uzimanje PANACEO MED praha i kapsula. Zeolit panalit doprinosi bržem i preciznijem  formiranju koštane mase, povećava gustoću kosti, simulira koštanu strukturu. PANACEO MED je učinkovita suportivna terapija kod svih postoperativnih i drugih cijeljenja kostiju i posebno kod OSTEOPOROZE