Proizvodi

GREEN HEALTH IMMUN – AKTIV PLUS KAPSULE

  • aktivna prevencija jakog imunološkog sustava
  • najbolji odgovor virusnim i bakterijskim infekcijama
  • osigurava 200% preporučene podrške imunološkom sustavu
  • prevenira tumorska oboljenja, zarazne, kardiovaskularne i reumatske bolesti, visoke razine kolesterola i narušene funkcije jetre
  • kod liječenja gastrointestinalnih bolesti, respiratornih infekcija, mokraćovoda
  • pomaže kod problema s kožom, npr mikoze, kod cijeljenja rana
  • spriječava infekcije usta i grla
  • doprinosi kod anemije, gripe, dizenterije
  • vitamin C iz acerole, cink i cistus – jačaju funkcije imunološkog sustava
  • snažna antioksidacijska, antitumorska, protuupalna, antiseptička, antimikrobna svojstva
Više o proizvodu

Snažan imunološki sustav najbolji je način sprječavanja tumorskih oboljenja, kao i infekcija uzrokovanih virusima i bakterijama. Cistus s visokim sadržajem polifenola ima snažna antioksidacijska, antitumorska, protuupalna, antiseptička, antimikrobna svojstva, a vitamin C i cink podržavaju imunološki sustav i bitne su komponente proizvoda iz linije Green Health –  IMMUN- AKTIV PLUS

 

Ovaj proizvod u preporučenoj dozi osigurava tijelu 200% preporučene podrške imunološkom sustavu, pa stoga predstavlja odgovarajuću sigurnu potporu organizmu za vrijeme visokog imunološkog stresa. Ako su već prisutni odgovarajući simptomi infekcije odnosno stresa, preporučene doze se mogu i povećati.

 

Ovaj proizvod je kombinacija moćnih supstanci cistusa s visokim sadžajem polifenola i acerole kao prirodnim izvorom C vitamina.

 

Cistus je ljekovita mediteranska biljka, bogata polifenolima, jaki antioksidant, s antiupalnim svojstvima. Koristi se za prevenciju tumora, zaraznih bolesti, za liječenje probavnog sustava, mokraćovoda, dišnih puteva. Jača imunološki sustav, pomaže kod problema s kožom kao što su mikoze, kod reumatskih bolesti, respiratornih infekcija i kardiovaskularnih, mokraćnih ili gastrointestinalnih bolesti. Korisna je za unapređenje higijene usta i grla, sprečavajući infekcije u tim područjima.

 

Cistus se tradicionalno koristi u narodnoj medicini. Ova čudotvorna biljka ima širok spektar primjena, pa se posljednjih godina također sve više primjenjuje u medicini.

Cistus je iznimno bogat polifenolima (kao što su B. miricetin, cross-centin i kaempferol), za koje se kaže da imaju dodatni pozitivan učinak na zdravlje.

Godine 1999, Cistus je proglašena “Europskim proizvodom godine” od strane njemačkog akademskog društva Herba Historica, što dodatno naglašava vrijednost ove biljke.

 

Acerola je biljka Južne i Centralne Amerike, Teksasa i Floride, jedan od najbogatijih izvora vitamina C u prirodi jer sadrži od 1000 mg do 4500 mg vitamina C na 100 g svježeg ploda. To je 32 puta više od ploda naranče, odnosno 40 puta više od ploda limuna.

 

Plod acerole uz vitamin C sadrži i mnoge druge sastojke korisne za organizam – vitamine A, B1, B2, B3 (niacin), kalcij, željezo, bioflavonoide, fosfor, kalij, magnezij, cink i pantensku kiselinu. Sadrži i šećere dekstrozu, fruktozu i saharozu. Neke analize pokazuju da acerola u svom sastavu ima proteine, biljna vlakna, masti i masne kiseline.

 

U tradicionalnoj medicini acerola se stoljećima upotrebljavala za tretman anemije, prehlade i gripe, kod dizenterije i treskavice, za bolji rad srca, kod visoke razine kolesterola, kod narušene funkcije jetre, kod reumatizma, tuberkuloze, kod zacjeljivanja rana,  proljeva i urinarnih infekcija.

 

Američki Indijanci su acerolu koristili kao tonik za revitalizaciju i jačanje snaga organizma prije no što bi išli u borbu.

 

Acerola predstavlja snažan antioksidant jer zahvaljujući svojim oksidacijskim svojstvima neutralizira takozvane slobodne radikale koji se stvaraju u našem organizmu, a jako su štetni jer uništavaju skoro sva tkiva (stanice) i narušavaju njihovu funkciju. Na taj način vitamin C štiti organizam od stanja koji se zove oksidacijski stres (stanje kod kojeg u organizmu ima više slobodnih radikala nego antioksidanata).

 

Vitamin C sudjeluje u sintezi kolagena, karnitina, te nekih neurotransmitera. Ubrzava oralnu apsorpciju željeza i snaži imunološki sustav. Djeluje zaštitno i na kapilare.

 

Povećana potreba za vitaminom C postoji i pri povišenoj tjelesnoj temperaturi, kod zaraznih bolesti, sklonosti krvarenju, hemodijalizi, kod anemija zbog nedostatka željeza, kod rana i opeklina koje sporo zarastaju, kod jednolike ishrane, naročito u proljeće i zimi, kod umora i kod dijetalne ishrane siromašne vitaminom C.

 

Vitamin C je neophodan za jačanje imuniteta, posebno u zimskom periodu, kada smo podložni prehladi i gripi. Osobito je koristan kod osjetljive populacije kao što su djeca, trudnice i starije osobe. Sudjeluje u velikom broju metaboličkih procesa u organizmu.

Pakiranje i cijena

Pakiranje i cijena

Pakiranje:

90 vege kapsula = 1,5 mjeseci*

cijena: 29,90 € / 225,28 kn

Sastav

Sastav

Green Health IMMUN-AKTIV PLUS sadrži

🌸  Cistus s visokim sadržajem polifenola

🌸  prirodni vitamin C iz acerole

🌸  vegan proizvod

🌸  bez GMO-a

 

Proporcije po ETD*-u* (2 kapsule)

Acerola voćni prah 640 mg

od čega vitamin C 160 mg

Cistus ekstrakt 100 mg

od kojih polifenoli 65 mg

Cink iz cink citrata 20 mg

*ETD: Preporučena dnevna doza

 

Kod svih proizvoda linije Green Health, tijekom obrade se ne koriste aditivi. Također se koriste isključivo bio-razgradive biljne kapsule.

Uputa za upotrebu

Uputa za upotrebu

Uzimati 1 kapsulu 2 puta dnevno, poželjno s zeolitnom otopinom.

Ako su simptomi već prisutni, preporučena doza se može dvostruko povećati. Stoga se kod jačih imunoloških  opterećenja uzima 2 kapsule 2 puta dnevno

 

Nakon uporabe uvijek zatvorite flašicu.

Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi.

Nemojte prekoračiti navedenu dnevnu dozu.

 

Držite izvan dohvata male djece.

Green Health IMMUN-AKTIV PLUS nije zamjena za raznoliku prehranu.

Kategorija: