Proizvodi

Cijena: 47,90 €

PANACEO ZLATNA KREMA ZA LICE

  • luksuzna prirodna kozmetika za blistavo lice
  • jedinstvena kombinacija visokokvalitetnih biljnih supstanci, zlata i zeolita
  • regenerira, hidratizira, čini kožu zategnutom, glatkom, elastičnom
  • ten vitalan, rafiniran, podatan, mekan, profinjen
  • svježa blistava, nježno svjetlucava koža – mladenački sjaj
  • certificirana prirodna kozmetika s antiaging učinkom protiv starenja

  

LUKSUZNA PANACEO ZLATNA KREMA ZA LICE dobila je NATCERT pečat kvalitete koji jamči njenu usklađenost s najvišim standardima proizvoda

PONOSNI SMO NA DOBIVENO PRIZNANJE!

 

  • Visokokvalitetni vrhunski sastojci prirodnog podrijetla
  • Nježan proizvodni proces za očuvanje prirodnih svojstava korištenih vrhunskih sirovina
  • Nema sintetičkih mirisa ili boja
  • Nema silikonskih ulja ili derivata
  • Nema sastojaka iz naftne kemije
  • Nema testiranja na životinjama
Više o proizvodu

ZLATO I ZEOLIT U PRIRODNOJ BILJNOJ KOZMETICI ZA BLISTAVO LICE

Certificirana 100% prirodna kozmetika s antiaging učinkom protiv starenja

 

Naše lice svakodnevno je izloženo brojnim utjecajima okoline. Odabirom prave njege iz prirode koja naše lice čini blistavim, dajemo našem izgledu potrebno samopouzdanje.

 

Starenje kože je prirodna pojava s kojom se svi suočavamo. Nitko to ne može zaustaviti- Što smo stariji, to je našoj koži teže održavati svoje funkcije. Proizvodnja stanica kože postaje sporija i posljedično se, između ostalog, može pojaviti napetost kože, veća osjetljivosti ili sporija regeneracija kože. Svakodnevna njega kože s odabranim visokokvalitetnim proizvodima stoga je vrlo važna za izgled naše kože- To je također naš potencijalno veliki doprinos protiv starenja.

 

Odabirom prave njege lica, koja prije svega sadrži kombinaciju tradicionalno priznatih aktivnih sastojaka iz prirode, možemo se suprotstaviti preranom starenju kože i dati našem izgledu samopouzdanje kojem doprinosi  blistavo lice.

 

PANACEO ZLATNA KREMA ZA LICE daje licu brojne vrijedne biljne aktivne sastojke, s konkretnim učincima:

  • organski kakao maslac, organski shea maslac i organsko ulje sjemenki grožđa osiguravaju bogatu vlažnost
  • vitalizirajuća formula organskog ulja sjemenki brokule i ekstrakta cvijeta hibiskusa ima regenerirajući učinak i poboljšava elastičnost kože
  • ulje sjemenki brokule štiti kožu visokokvalitetnim masnim kiselinama i antioksidativnim vitaminom A od vanjskih utjecaja
  • dugolančana hijaluronska kiselina osigurava površinsko zatezanje kože i čini je punašnijom i mladolikijom. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire duboko u kožu i osigurava dugotrajnu hidrataciju, a male bore zaglađuju i zatežu
  • koloidno zlato čini kožu zdravom i nježno svjetlucavom
  • uz jedinstveni PMA zeolit kao odlučujući dodatak ljepoti, koji osigurava vitalni, rafinirani, mladenački izgled lica i blistavi ten, s učinkom protiv starenja, ova krema za lice predstavlja potpuno novu kombinaciju prirodne kozmetike na najvišoj razini!

 

Zlato je iznimno dragocjeno za kožu. Već u starom Egiptu, taj vrijedan plemeniti metal bio je cijenjen zbog svojih obećavajućih svojstava. U današnjoj kozmetici zlato se uglavnom koristi u koloidnom obliku u proizvodima za njegu kože i može se naći pod nazivom “Koloidno zlato” . Vrlo ga dobro podnose alergičari zbog njegove čistoće, a odobren je i kao sirovina za certificiranu prirodnu kozmetiku.

 

Koloidno zlato sadrži sitne zlatne čestice otopljene u destiliranoj vodi, što potiče protok energije u stanicama i između njih zbog negativnog naboja. Rezultat njegovog djelovanja je inhibicija prirodnih procesa starenja kože.

 

Zlato ima protuupalno djelovanje. Kao rezultat toga, primjena plemenitog metala može imati umirujući učinak na nečistu i nadraženu kožu. Zlato također štiti stanice i ima antioksidativni učinak protiv slobodnih radikala, koji stare naše stanice i cijeli organizam. Zlatna voda poboljšava transport drugih aktivnih sastojaka u kožu i na taj način djeluje kao neka vrsta aktivnog pojačivača svih ostalih sastojaka. Pojačivač ljepote kao što je hijaluronska kiselina stoga se može transportirati dublje, brže i i učinkovitije u stanice. Posljednje, ali ne i najmanje važno, je da sitne zlatne čestice daju efekt svježeg, nježnog svjetlucanja kože i njen mladenački sjaj.

 

Baza PANACEO ZLATNE KREME ZA LICE je PMA zeolit i njegov višestruki i nadasve regenerativni doprinos koži. Zeolit je mineral vulkanskog podrijetla, koji je jedan od najvažnijih prirodnih materijala na zemlji. Mnogima nije poznat njegov izniman učinak lakog i efikasnog vezivanja zagađivača u gastrointestinalnom traktu koje zatim prirodnim putem transportira iz tijela. Također u lokalnoj primjeni na koži i sluznici, ovaj prirodni mineral vezuje tvari koje onečišćuju kožu. Stoga je kombinacija posebno obrađenog PMA zeolita vrlo korisna za vraćanje koži prirodne ravnoteže i za osiguravanje vitalnog i profinjenog tena s (antiaging) učinkom protiv starenja.

Pakiranje i cijena

Pakiranje i cijena

Pakiranje:

PANACEO ZLATNA KREMA ZA LICE 50 ml

cijena: 47,90 €

Sastav

Sastav

PMA zeolit

Koliodno zlato

organski kakao maslac

organski shea maslac

organsko ulje sjemenki grožđa

organskog ulje sjemenki brokule i ekstrakta cvijeta hibiskusa

ulje sjemenki brokule, izvor visokokvalitetnih masnih kiselina i vitamina A

dugolančana hijaluronska

hijaluronska kiselina kratkog lanca

 

Aqua, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycerin, Zeolite, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao Seed Butter*, Dicaprylyl Ether, Vitis Vinifera Seed Oil*, Brassica Oleracea Italica Seed Oil*, Colloidal Gold, Butyrospermum Parkii Butter*, Sodium Stearoyl Glutamate, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Parfum**, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Glyceryl Caprylate, p-Anisic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Sodium Phytate, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Extract, Titis Vinifera Vine Extract, Caprylyl Glycol, Alcohol, Geraniol**, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**.

Način primjene

Način primjene

Ujutro i navečer nanijeti PANACEO ZLATNU KREMU ZA LICE na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea i nježno masirati.