PMA ZEOLIT – REVOLUCIONARNO OTKRIĆE I ZA KOZMETIKU

PMA ZEOLIT – REVOLUCIONARNO OTKRIĆE I ZA KOZMETIKU

Očito je da je zeolit prekrasan dar prirode. Uglavnom se uzima kao prah ili kapsula, jedinstveni prirodni mineral podržava naše tijelo u svakodnevnoj detoksikaciji i jačanju našeg crijevnog zida.

Patogeni zagađivači i otrovi koje apsorbiramo kroz hranu, pitku vodu ili uzimanje lijekova mogu se apsorbirati i ukloniti PMA zeolit sličan spužvi za čišćenje. Dakle, oni više ne uzrokuju oštećenje u samom tijelu. Ali ono na što uvijek morate obratiti pozornost je kvaliteta. Samo zeolit odobren kao medicinski uređaj, posebno PMA zeolit,može vam jamčiti sigurnu uporabu. Poseban i patentiran proces – mikroaktivnost PANACEO-a, skraćeno PMA metoda – mnogo puta poboljšava, znanstveno dokazano, prirodni način djelovanja.

PMA ZEOLIT U KOZMETICI

Također u vanjskoj primjeni, ovaj prirodni mineral govori o vezanju onečišćujućih tvari na kožu. Naša koža je mnogo više od ambalaže u koju smo umotani. To je čudo prirode. Prema svojim zadacima, koža pokazuje izuzetno složenu strukturu. Koža ima površinu od oko 2 m2 (u odraslih) i sadrži razne krvne žile, živčana vlakna i znojne žlijezde.

Glavni zadatak kože je braniti unutrašnjost od vanjskog svijeta, od vjetra i vremena, od stranih tijela, toksina iz okoliša i patogena. Ako koža izgubi zaštitnu funkciju, može izaći iz ravnoteže i reagirati s iritacijom kože. Ako je koža ozlijeđena izvana ili oslabljena iznutra, negativni utjecaji mogu preuzeti ruku. Također, prekomjerna uporaba sapuna može “isprati” prirodni zaštitni film i oslabiti obrambenu funkciju.

HVALA VAM KOŽA ZA VAŠU ZAŠTITU

Naša koža mora biti vrijedna toga da budemo dobro zbrinuti i zaštićeni. Upravo tu način djelovanja PMA zeolita u kozmetičkim proizvodima PANACEO CARE može podržati kožu u održavanju zdravlja.

CARE zeolitna bazna kupka podržava uklanjanje kiselina koje se već izlučuju kroz kožu i idealan je mali wellness tretman za dom. U skladu s prirodom, CARE zeolitna krema doprinosi regeneraciji svih iritacija kože i očuvanju zaštitne barijere kože. Care zeolitna rana u prahu podržava zacjeljivanje rana i štiti ranu.

NOVA STOMATOLOŠKA KOZMETIKA

Osim toga, PMA zeolit je također pronašao svoj put u dentalnu kozmetiku. Kao prirodni abraziv zamjenjuje kritičnu mikroplastiku tijekom čišćenja zuba u pasti za zube PanaCEO CARE zeolitna pasta za zube i, zajedno s ostalim sastojcima, razvija svoj pozitivan učinak na sluznicu usne šupljine. Care zeolitna pasta za zube tako nježno čisti zube i desni te osvježava cijelu usnu šupljinu organskim uljem mente koje sadrži.

Cijena 30 g 15 eura