TRUDNOĆA, DOJENJE I DOPRINOS PMA ZEOLITA

TRUDNOĆA, DOJENJE I DOPRINOS PMA ZEOLITA

Mnogi korisnici pitaju – da li je zeolit siguran za trudnoću i dojenje. Kratak odgovor je da, ali o tome više je više elaborirano u opsežnoj studiji Zeolit i trudnoća američkog znanstvenika i istraživača dr Stewarta Lonky, MD. Iako su konkretni uvjeti i statistika nesumnjivo drugačiji u Hrvatskoj nego u USA, globalni trendovi i problemi su apsolutno zajednički.

‘Teret tijelu’

U posljednjem desetljeću broj toksina koji se može pronaći kod prosječne osobe bilježi snažan rast, a naziva se ‘teret tijela’. Tijekom trudnoće, ti toksini prelaze preko posteljice i djeluju na razvoj fetusa. Istraživanja (u USA) su pokazala da novorođenčad može imati više od 200 različitih toksina u krvi. Iako svaki roditelj želi zaštititi sebe i svoje dijete i ne želi ništa riskirati, ako se ta pojava ne suzbije i ne liječi, pohranjeni toksini mogu izazvati zdravstvene probleme. Roditelji mogu ograničiti osobnu izloženost toksinima, ali bez ciljane pomoći ne mogu već nakupljene toksine ukloniti iz tijela.

 Danas tijela novorođenčadi pri rođenju sadrže otrove koji su nagomilani tijekom cijelog životnog vijeka prethodne generacije odraslih. Razlog je što brojni toksini prelaze u fetus iz majčinog tijela. Majčina toksična opterećenja u kombinaciji s toksinima iz cjepiva je ono što neki stručnjaci i neki roditelji vjeruju da je mogući uzrok pojava autisičnog spektra kod djece.

Toksini prolaze majčinim mlijekom

Osim što se događa prijenos majčinih toksina na fetus tijekom trudnoće, toksini  prelaze na novorođeno dijete i preko majčinog mlijeka. To uključuje teške metale i razne druge toksine kojima je izloženo majčino tijelo. Najnoviji podaci iz dvije studije u Kaliforniji pokazuju da količina broma iz vatrostalnog stakla u krvi 2,5 godišnjaka je više od tri puta veća od količine kod njegovih roditelja koji žive u istoj kući. Višestruke studije u SAD-u i Kanadi pokazali su da je koncentracija Bisfenol-A (kemijski spoj koji se koristi u proizvodnji uobičajene plastične ambalaže) u krvi djece jednaka ili veća od koncentracije kod laboratorijskih životinja koje su izložene štetnim učincima ovog toksina, uključujući pojavu abnormalnosti tkiva dojke, razvojne abnormalnosti i povećane stope oboljenja od raka. Godine 2008. istraživači na John Hopkins i Arizona State University pokazala da toksin iz dima cigareta prelazi na posteljicu i utječe na razvoj fetusa.

Kako PANACEO PMA zeolit može pomoći

Na sreću, postoji način za smanjenje štetnih učinaka toksičnih izloženosti. Priroda pruža zaštitu od mnogih toksičnih elemenata u obliku medicinskog proizvoda, prirodnog minerala,PMA zeolita, negativno nabijenog minerala koji poput magneta privlači pozitivno nabijene toksine i u roku od nekoliko sati ih sigurno i nježno iznosi iz tijela.

Zeolit je korišten tisućama godina za sigurno i učinkovito uklanjanje toksina i teških metala iz organizama ljudi. Zeolit je prirodni mineral formiran tokom tisuća godina, nastao iz kondenzata nakon erupcije vulkana. Vrsta zeolita, poznata kao klinoptilolit, uklanja teške metale i druge toksine kao i brojne organske toksine iz vode i zraka, a PMA medicinski zeolit garantira njegovu 100% sigurnost, čistoću i učinkovitost.

PMA zeolit će ukloniti toksine koje kruže putem krvi, zaključat će ih u svoje kaveze i potom sigurno ukloniti putem urina i crijeva. Sve potencijalni roditelji bi  trebali napraviti kompletan detox prije nego što pokušaju zatrudnjeti, a ne samo roditelji koji imaju problem s plodnosti. Sva djeca zaslužuju najbolji početak u životu. Ako želite imati dijete, preporuka je da uzmete medicinski PMA zeolit koji će ukloniti toksine brzo i sigurno.

PMA zeolit se apsorbira u krvi i probavnom traktu te smanjuje količinu teških metala i toksina pohranjenih u tijelu. Nakon uzimanja PMA zeolita drastično se unapređuje memorija, razina energije, nestaju problemi kože, poboljšava se  libido i sl. S obzirom na tisućljetnu povijest sigurne i učinkovite uporabe, PMA zeolit je učinkovita metoda za zaštitu trudnica i fetusa od štetnih utjecaja toksina. 

Vrlo je opravdano koristiti PMA zeolit za detoksikaciju tijekom trudnoće. Dapače, bilo bi poželjno da sve žene u fertilnoj dobi koriste PMA zeolit, kako bi se još prije trudnoće smanjio teret toksina koji su već pohranjeni u tijelu buduće majke. Na taj način se rastereti od toksina tijelo majke i daleko manje toksina se apsorbira kroz posteljicu u fetus

Dakle, nužan je proces detoksikacije čak i prije trudnoće kako bi dijete imalo šansu da bude što moguće zdravije. Trudnoća je najuzbudljivije vrijeme za roditelje i od najveće je važnosti osigurati da i majka i beba budu zdravi od prvog dana trudnoće. Svaka brižna majka, trudnica ili potencijalna majka, poželjno je da se oslobodi toksina iz tijela kako bi zaštitila svoje dijete, jer će većina majčinih toksina proći u fetus, a kasnije u bebu kroz majčino mlijeko !!! PMA zeolit u prahu osigurava da se svi toksini eliminiraju što je brže moguće. 

Dojenje i toksini 

Dojenje je još uvijek najbolji izbor hrane za novorođenče, ali toksini se mobiliziraju u majčino mlijeko i bebe time dobiju veliku dozu otrovnog koktela. Bebe često danas spavaju na nezdravim madracima, nose nezdravu odjeću, piju iz plastičnih boca i još više se toksiciraju. U Americi cjepiva za novorođenčad više nemaju živu (nadajmo se ni u Hrvatskoj), ali još uvijek sadrže aluminij i formaldehid. Sve to opterećuje imunološki sustav koji je nadležan za odbranu organizma.

 Netko je jednom u šali rekao da je trudnoća najbrži način da se detoksicira organizam. Ovo je vrlo ružan vic, ali nažalost je istinito. Fetus će apsorbirati sve majčine toksine jer nema načina da ih filtrira. Živa iz majčinih plombi, olovo pohranjeno u kostima, sada će migrirati na bebu. Stoga nije čudo da su u opasnom porastu ADD, ADHD, autizam i mnogi drugi problemi.

 PMA zeolit čuva bebu od toksina u majčinom mlijeku, jer zahvaća toksine iz mlijeka u svoju kaveznu strukturu i iznosi ih iz tijela djeteta jednako kao iz tijela majki, sigurno i nježno, bez mogućnosti daljnje toksikacije organizma, bilo bebe ili majke.

 Kod problema plodnosti, prva važna stvar je detoksikacija. Parovi trebaju eliminirati daljnje onečišćenje koliko god je moguće. Potrebno je filtrirati vodu, ukloniti kemikalije iz svojih domova, koristiti sredstva bez mirisa i opasnih kemikalija, prirodne šampone i regeneratore, prirodnu šminku, konzumirati čisto organsko voće i povrće, piti dovoljno vode. Tjelovježba i infra saune također su korisne. Međutim na ovaj način se ne mogu otkloniti toksini koji nisu topivi u vodi, npr teški metali, herbicidi i pesticidi. Oni se mogu eliminirati pomoću PMA zeolita.

Terapijske doze u trudnoći i kod dojenja odgovaraju prosječnim dozama kod detoksikacije, tj

3 – 4 puta dnevno po ½ do  jedne čajne žličice Panaceo MEDicin ili Basic praha u puno vode

Ili  4 x 2-3 Panaceo MEDicin ili Basic kapsule dnevno.