NAJEFIKASNIJI PRIRODNI DETOKSIKATOR PANACEO ZEOLIT PANALIT

NAJEFIKASNIJI PRIRODNI DETOKSIKATOR PANACEO ZEOLIT PANALIT

Priroda pruža zaštitu od mnogih toksičnih elemenata u obliku prirodnog vulkanskog zeolita, negativno nabijenog minerala koji poput magneta privlači pozitivno nabijene toksine i u roku od nekoliko sati ih sigurno i nježno iznosi iz tijela.

Zeolit je korišten tisućama godina za sigurno i učinkovito uklanjanje toksina i teških metala iz organizama ljudi. Zeolit je prirodni mineral formiran tokom tisuća godina, nastao iz kondenzata nakon erupcije vulkana. Vrsta zeolita, poznata kao klinoptilolit, uklanja teške metale i druge toksine kao i brojne organske toksine iz vode i zraka.

Zeolit će ukloniti toksine koje kruže putem krvi, zaključat će ih u svoje kaveze i potom sigurno ukloniti putem urina i crijeva. Aktivirani zeolit se apsorbira u krvi i probavnom traktu te smanjuje količinu teških metala i toksina pohranjenih u tijelu. Nakon uzimanja aktiviranog zeolita drastično se unapređuje memorija, razina energije, nestaju problemi kože, poboljšava se  libido i sl.  Opravdano je  koristiti aktivirani zeolit za detoksikaciju tijekom trudnoće, dojenja, čak i prije trudnoće, u interesu zdravog djeteta.

PANACEO ZEOLIT PANALIT kao negativno nabijen mineral u organizmu djeluje biofizikalno (ne kemijski) te prirodno i učinkovito detoksicira organizam od pozitivno nabijenih supstanci teških metala, herbicida, pesticida, nitrozamina, aflatoksina, mycotoksina i drugih kancerogenih i toksičnih supstanci, amonijaka, nikotina, alkohola, kod kemo i radioterapije, kod cijepljenja, uzimanja kontracepcijskih tableta i dugotrajnog uzimanja lijekova, radioaktivnih čestica, radioaktivnog, tehnološkog i UV zračenja.

U procesu detoksikacije iz organizma eliminira:

  • višak kiseline (alkalizacija organizma, prevencija bolesti kiselog okruženja – kandidaze, gihta, reumatoidnog artritisa, probavnih tegoba, akutnih i kroničnih upala crijeva i dr),
  • višak glukoze (prevencija diabetes melitus i komplikacija diabetesa),
  • virusne komponente – sprječava replikaciju virusa (herpes, hepatitis, gripa),
  • smanjuje oksidativni stres i otklanja njegove štetne implikacije na organizam u cjelini
  • na staničnoj razini otpušta hranjive sastojke i esencijalne minerale koji nastavljaju pozitivno djelovati u tijelu, te tako remineralizira i hrani organizam. Također otpušta slobodnu vodu koja se nalazi unutar kristalne rešetke, poboljšava membranski potencijal stanice i njegovu nepropusnost za štetne agense, te regulira acidobazni status.
  • harmonizira i unapređuje rad žlijezda s unutrašnjim lučenjem, posebno aktivnost limfnih čvorova. Budući zeolit uspješno odstranjuje različite vrste toksina iz tijela, on na taj način prirodno povećava energiju i pruža psihofizičku dobrobit, unapređuje raspoloženje, otklanja nesanicu, neurozu i depresiju. Istraživanja su pokazala da zeolit harmonizira produkciju neurotransmiterske kemikalije, tzv. serotonina, poznatog “hormona sreće”, koji utječe na emocije, ponašanje i misli koji, kad je u ravnoteži, daje osjećaj zadovoljstva i mentalne opuštenosti, te je posebno važan kod regulacije mentalnih stanja poput depresije. Zeolit ublažava tegobe menopauze.
  • Korisnici iskazuju osjećaj povećane energije, koncentracije, mentalne jasnoće, vitalnosti, boljeg raspoloženja, osjećaj mira i zadovoljstva. Ovo nazivamo pozitivnim sekundarnim efektima, jer eliminacija teških metala dopušta tijelu da kumulira magnezij i onda tijelo funkcionira s povećanim biološkim izvorom tjelesne energije. Kada se ova interakcija odvija na optimalnoj razini, ljudi imaju osjećaj vlastite energije i osjećaju se prirodno dobro.

Redovna detoksikacija organizma se preporuča najmanje jednom do dva puta godišnje, a po potrebi i češće. Detoksikacija poboljšava i podržava prirodni obrambeni sistem, čisti krv, posebno jetru koja je najodgovorniji organ za eliminaciju toksina.

Terapija intenzivne detoksikacije

Preporučaju se unosi Panaceo 8-10 grama dnevno tj.

3 – 4 x 1 žličica PANACEO MEDicin ili Basic prah (prvi mjesec) plus  po potrebi

            3 – 4 x po 1-2 kapsule Panaceo MEDicin

2- 3 x  1-2  kapsule  ( OPC+C i/ili  Weihrauch i/ili Maca i/ili SLIM i druge, ovisno o potrebama organizma)

Preventivna terapija

nakon završenog programa intenzivne detoksikacije, preporuča se održavati trajni nivo zaštite organizma od dnevnog stresa i toksičnih unosa, radijacija, raznih kancerogena, kiselosti i ostalih tegoba i bolesti (vidi indikacije), te podrazumijeva dnevni unos 3-5 g zeolita

2- 3  x 3 kapsule  ili  2 – 3  x  1/2 – 1  čajna žličica praha