Izjave korisnika

Imao sam ozbiljno poremećenu cirkulaciju (zbog slabe fizičke aktivnost), upalu kožnih živaca i opću rastresenost. Već 20 mjeseci, s dva prekida od cca dva mjeseca uzimam zeolit terapiju u obliku Panaceo kapsula. Već nakon kratkog vremena, nakon cca 7 dana počeo sam osjećati da se nešto pozitivno događa. Nakon mjesec dana bio sam siguran da je to zbog utjecaja zeolita. Moje psihičko i fizičko stanje bitno se popravilo, nastavljam uzimati ovu terapiju, jer osjećam da mi koristi i pomaže. Osjećam se bolje kada ga uzimam a i moji nalazi su odlični. Moja ocjena za ovu terapiju je izvrsna, jer se ne radi samo o subjektivnom osjećaju, nego o 100% objektivnoj ocjeni, tj o mojim laboratorijskim nalazima. Pažljivo sam pratio pozitivne promjene i zato mogu dati ovakav odgovor.

 

Z. B., 58 god, poremećaj cirkulacije, upala kožnih živaca, rastresenost

Moja dijagnoza je policitemija s kojom sam se dugo vremena neuspješno borila, uzimajući različite terapije, medicinske i alternativne. Nakon samo mjesec dana uzimanja zeolita moje se stanje znatno poboljšalo. Više nisam umorna, krvna slika je bolja i uvjerena sam da ću kroz još par mjeseci biti potpuno zdrava.

 

M. O., 48 god, policitemija

Moj sin je počeo uzimati zeolit zbog čestih infekcija uslijed sniženog obrambenog sustava – infekcije urinarnog trakta, dišnih putova, čestih gljivičnih infekcija – kandida. Imao je oštećenje jetre zbog čega je uzimao lijekove. Unatrag dvije godine kako moj sin redovno uzima zeolit i to 8 kapsula dnevno, praktički je zdrav. Naravno da nastavljamo s terapijom na bazi zeolita.

 

D. L. majka 5 djeteta starog 5 god, infekcije urinarnog trakta, dišnih puteva, kandida, oštećenje jetre

Kad sam počela uzimati terapiju zeolitom, bila sam u terminalnoj fazi. Karcinom dojke je metastazirao na kosti, bubrege, jetru. Bila sam u krevetu, s bolovima i nepokretna. Nakon nekoliko mjeseci intenzivne terapije moje stanje se jako poboljšalo, ustala sam iz kreveta, sada hodam bez štapa, sve se povuklo, ja više nemam karcinom. Moja ocjena je 5. Zeolit uzimam i dalje, jer osjećam da mi jako pomaže. Smatram da s ovom terapijom treba pokušati svako ko ima tako teških zdravstvenih problema.

 

M. K., 62 god., karcinom

Imam HPV i dijagnosticiran mi je carcinom in situ, Cin 3 visokog stupnja. Izvršena mi je konizacija, a terapija zeolitom mi je pomogla da se fizički i psihički osjećam puno bolje i trebam manje sna. Prije sam trebala 12 do 16 sati sna dnevno, a sada 6 do 7, imam puno više energije. Nalaz imunoelektroforeze proteina mi je konačno u normali. Ipak ću nastaviti uzimati ovu terapiju jer mi puno pomaže u mom svakodne3vnom funkcioniranju.

 

M. I., 27 god, HPV, carcinom in situ, Cin 3

Zbog dijagnoze NHL (Maltoma) Syndrome Sjogren liječila sam se u Novoj bolnici u Zagrebu. Primila sam 18 doza kemoterapije koja nije dala nikakve rezultate. Tjedan dana nakon kemoterapije limfni čvorovi bi se vratili u prvobitno stanje. Liječnik mi je preporučio zračenje i ponovnu ekstrapolaciju čvorova što sam ja odbila. Prije 4 godine krenula sam s uzimanjem terapije zeolitom koja je odmah počela davati dobre rezultate. Uzimam 6 – 14 kapsula dnevno, a da je malo jeftiniji, povećala bih dozu. Ja se i ovako osjećam dobro, a limfni čvorovi su u stalnom padu. Za moj slučaj dajem ovoj terapiji ocjenu 5, zato što mi konačno nešto uistinu pomaže, jer jedino to sada koristim i druge lijekove ne uzimam.

 

D. B. 37 god, NHL (Maltoma) Syndrome Sjogren

Moje dijete je bilo staro 3 godine i nekontrolirano je piškilo danju i noću. Tada smo saznali za terapiju zeolitom i počela sam mu davati 8 kapsula dnevno. Rezultati su bili odlični, vidljivi već nakon mjesec dana uzimanja. Djetetu sam davala ovu terapiju 24 mjeseca i simptomi bolesti su potpuno nestali, pa sam mu zbog toga prestala dalje davati terapiju.

 

S. B., majka djeteta starog 3 god, nekontrolirano piškenje danju i noću

Dijabetičar sam i imala sam poremećaj rada žlijezda lojnica. Terapiju zeolitom sam uzimala 12 mjeseci. Kad sam bila na kontroli na Vuku Vrhovcu moja liječnica je ostala nijema, ništa joj nije bilo jasno, jer su moji nalazi šećera bili izvrsni,iako se moja terapija euglikonom nije mijenjala. Povukli su se simptomi mojih zdravstvenih problema. Također sam imala izraslinu, tzv fibrom, dugačak 4 cm, koji se uz ovu terapiju smanjio na 3 milimetra. Iako nisam Panaceo terapiju počela uzimati zbog fibroma, on je praktički nestao bez operacije. Nakon povlačenja simptoma sam nažalost zbog teške materijalne situacije prestala uzimati Panaceo, ali mi zbog mog zdravlja jako fali i nastavit ću čim budem u mogućnosti.

 

M. P., 57 god, dijabetes, poremećaj rada žlijezda lojnica, fibrom

Operacija malignog melanoma na koži vrata učinjena mi je u veljači 2009. Nakon operacije onko markeri su bili povišeni. Kemoterapija i radioterapija nisu dolazili u obzir, pa sam od 01.03.2009. počeo uzimati terapiju zeolitom i to Panaceo medicin prah i kapsule Panaceo Weihrauch i Focus. Uzimajući Panaceo proizvode osjećao sam se puno bolje, dobio sam na tjelesnoj masi, moji onkološki nalazi su se poboljšavali do odličnog stanja, pa je sada bolest u remisiji. Manje se umaram kod fizičkih i intelektualnih napora i nemam drugih komentara, osim da sam i dalje na ovoj terapiji. Makar mi Savjetodavna služba sugerira smanjenje dnevnih doza, ja se osjećam sigurnije s uobičajenim dozama i ne želim riskirati ovaj osjećaj sigurnosti u svoje zdravlje.

 

D. R., 60 god, maligni melanom

Herpes je dugi niz godina bio moja stalna tegoba, na sve nepovoljnije životne situacije moj je organizam odgovarao pojavom herpesa. Zeolit sam počela uzimati iz preventivnih razloga, radi detoksikacije organizma i za smanjenje stresa. Nisam znala da je učinkovit kod herpesa. Međutim, nakon nekog vremena terapije zeolitom sam primijetila da se meni više ne pojavljuje herpes. A ako bih ponekad osjetila nadražaj na usnicama da bi se mogla pojaviti lezija herpesa, samo bih utrljala Panaceo puder za kožu i svi početni simptomi bi se povukli. Već dugo vremena nemam nikakvih simptoma moguće pojave herpesa. Stalno preventivno uzimam Panaceo terapiju. Moje ukupno psihofizičko stanje je izvrsno, a u terapiji kombiniram različite Panaceo proizvode, ovisi kako osjećam svoj organizam. Uz Basic prah, najviše volim uzimati Panaceo Sport, jer mi povećava vitalnost i raspoloženje, ali u vrijeme raznih viroza uzimam Panaceo OPC-C ili ljeti za poboljšanje cirkulacije Panaceo Smart. Preporučam ga svima za detoksikaciju i za smanjenje stresa. Vjerujem da Panaceo proizvodi dosta doprinose očuvanju mog odličnog zdravstvenog stanja.

 

O. J. 55 god, herpes, stres

Moja dijagnoza je policitemija s kojom sam se dugo vremena neuspješno borila, uzimajući različite terapije, medicinske i alternativne. Nakon samo mjesec dana uzimanja zeolita moje se stanje znatno poboljšalo. Više nisam umorna, krvna slika je bolja i uvjerena sam da ću kroz još par mjeseci biti potpuno zdrava.

 

M. O., 48 god, policitemija

Terapiju zeolitom u obliku praha i kapsula Panaceo uzimam oko godinu dana. Na venama na nogama sam imala otvorene rane, koje nisu mogle zacijeliti. Nakon vrlo kratkog vremena terapije zeolitom rane su zacijelile. Danas se dobro osjećam zahvaljujući terapiji Panaceo.

 

D. T., 50 god, otvorene rane na nogama

Imam kronični gastritis, cistu na jetrima i bubrežni kamenac. Do sada sam 2 godine na terapiji zeolitom. Moje ukupno zdravstveno stanje se znatno poboljšalo. Uzimam znatno manje drugih lijekova nego ranije. Više ne osjećam probleme s gastritisom niti bolove uzrokovane cistom i bubrežnim kamencem. Ovo je jako dobra terapija i bilo bi dobro kad bi cijena mogla biti pristupačnija. Ipak uzimam Panaceo i dalje, jer mi puno pomaže.

 

K. K., 70 god, kronični gastritis, cista na jetrima, bubrežni kamenac

Radi poštivanja privatnosti, a i na zamolbu dijela naših korisnika, navodimo samo njihove incijale. Original izjave arhivirane su kod Savjetodavne službe.